Motregen

Written on 02 juni 2015 by  / Published in commentaar

Turend naar de tuin zie ik de motregen vallen. En dan moet er dus een keuze gemaakt worden. Het is zondag, de laatste dag van het weekend. Gisteren dus niet gewandeld, omdat voor vandaag droog weer was voorspeld. Dat is dus niet zo. Gaan we wel of niet wandelen. Je weet dat je de komende vijf tot zes uur buiten zult zijn. Laat je je dan helemaal zeiknat regenen, of blijf je dan toch maar liever gewoon binnen. Is er nog een alternatief dit weekend? Kan ik  het wandelen uitstellen of niet? Valt deze training nog onder de herhalingsoefening, of is deze wandeling al met de extra nieuwe vijf kilometer. Als ik oversla moet ik dan meteen tien kilometer meer volgende week? Haal ik dat al? Of moet ik niet zeuren en toch door de regen. Ja, dan blijkt dat het een uitbreidingstraining is. Dus ik moet wel.

Nou dan gaan we maar. Het blijft natuurlijk wel een triest verhaal. De motregen houdt de hele dag aan. Het is me uiteindelijk toch behoorlijk  tegen gevallen. Ik was echt gesloopt na afloop. Maar het resultaat was wel prima! En daar gaat het om. Ik moet de kilometers echt in de benen krijgen, anders wordt het niks.

Dus al met al ben ik tevreden. Heb ’s avonds de openhaard maar aangedaan omdat het werkelijk fris was (13graden). Geslapen als een baby! En weer ouderwets spierpijn in de schouders en nek. Dat komt doordat je langdurig je armen laat hangen.

Read 653 times Last modified on dinsdag, 02 juni 2015 10:34
Rate this item
(0 votes)
Published in commentaar
Super-User

Altijd voortdurend leren! 

over de blogs...


Aardbei en zo...October 17, 2017
alle planten in een artikelSeptember 02, 2014
Begin is erMarch 09, 2015
CSI: DruifSeptember 01, 2014
Druif doet niksMarch 09, 2015
Druif druptMay 11, 2018
Druif durft niet.March 19, 2015

Contact

Ik op het web
nieuwe mediaweg

Digitaalstad
3423 AA

 

stuur een e-mail

Social media

TwitterLinkedInRSS FeedPinterest
Pin It
JoomShaper